Kontaktlinser hos Farstad Optik i Silkeborg

Der kan være mange gode grunde, til at nogle vælger at bruge kontaktlinser, men en ting, de alle har tilfælles, er naturligvis synsproblemer. Kontaktlinser kan være den perfekte løsning for dig, hvis du har problemer med at se til dagligt og gerne vil have en let og behagelig løsning. Kontaktlinser kommer ikke til gene for hverdagen, og du kan derfor frit bruge dem uden nogle problemer i dine daglige gøremål. Hos Farstad Optik i Silkeborg tilbyder vi dig derfor en række gode abonnementer på kontaktlinser, som kan hjælpe dig med at se bedre.

Køb kontaktlinser hos Farsted i Silkeborg

3 forskellige typer af kontaktlinser

Hvis du har besluttet dig for, at kontaktlinser er vejen frem for dig, så er det næste skridt at finde de rette kontaktlinser. Der findes nemlig en række forskellige kontaktlinsetyper, som du kan vælge i mellem. Her er 3 typer af kontaktlinser, som er populære blandt den danske befolkning.

  1. 1-dagslinser. Disse linser egner sig godt til dig, hvis du er typen, som gerne vil opnå komfort og sikkerhed. Du bruger et nyt sæt linser hver dag, og det er derfor også en god løsning, hvis du gerne vil skifte lidt mellem briller og linser.
  2. 14-dagslinser. 14 dagslinser har den fordel, at du kan bruge det samme sæt linser i 14 dage. De kræver ingen tilvænning, og du kan endda sove med dem, hvis det skulle blive nødvendigt. Desuden er de lette og hurtige at rengøre, hvilket betyder, at de ikke kommer til at volde dig noget besvær.
  3. 30-dagslinser. Med 30-dagslinser kan du bruge det samme sæt linser i 30 dage ad gangen. De er dog ikke beregnet til at sove med og skal renses hver aften. Til gengæld er prisen meget attraktiv, da du kan bruge det samme sæt over en længere periode og ikke skal betale for et sæt linser til hver dag.

 

Måske du har brug for briller med eller uden styrke i stedet – se mere her