Fuld bevægelsesfrihed med linser

Køb kontaktlinser hos Farsted i SilkeborgKontaktlinser er en relativ billig, effektiv, behagelig, og sikker løsning på langt de fleste synsproblemer, med klare fordele som fuld bevægelsesfrihed, og nej tak til duggede brilleglas.

MANGE MULIGHEDER MED DE BEDSTE KONTAKTLINSER

Der er mange muligheder når det kommer til kontaktlinser, og derfor giver vi dig både information og praktisk hjælp, når du overvejer kontaktlinser.

Når du kommer til vores forretning i Silkeborg, begynder vi med en samtale om muligheder, behov osv., og derefter kontrollerer vi, om dine øjne egner sig til kontaktlinser. Så tager vi en synsprøve, og snakker om de tilbud og priser der er på markedet.

Efter en grundig instruktion i brugen af kontaktlinserne, får du linserne med hjem på prøve ganske gratis uden at skulle købe noget. Medmindre din løsning bliver 1-dagslinser, viser vi dig selvfølgelig også, hvordan du skal rense og opbevare dine linser.

Køb dine nye linser hos os, og vi garanterer de bedste linser på markedet til billige priser. Du behøver derfor ikke jagte tilbud for at finde den billigste løsning – vi har prisgaranti.

Måske du har brug for briller med eller uden styrke i stedet – se mere her