Vores identitet

Hvis du har spørgsmål til vores brug af cookies eller privatlivspolitik, kan du kontakte os pr. mail:

Farstad Optik ApS
Søndergade 2c
8600 Silkeborg
Danmark

Virksomhedens CVR-nummer: DK42464295

Personoplysninger

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi sådanne informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, tilmelding til nyhedsbrev, deltagelse i konkurrencer eller undersøgelser, registrering som bruger eller abonnent, køb via websitet eller øvrig brug af websitets services.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (m.a.o. dine interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Sikkerhed

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, vise dig de annoncer, som med stor sandsynlighed er relevante for dig, registrere dine køb og betalinger, kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev samt at optimere vores services og indhold.

Hvilke oplysninger indsamles

I forbindelse med website er vores hostingselskab databehandler.

Kontaktformular: Benyttes til at rette henvendelse til os via vores website.

Synsprøveformular: Benyttes til at booke tid til synsprøve via vores website.

Køb på webshoppen: Navn, efternavn, adresse, telefonnummer, e-mail, land – Vi gør opmærksomme på, at vi er dataansvarlige.

Vi gør opmærksom på, at du alene er ansvarlig for at oplyste og indtastede persondata på dig er fyldestgørende.

Betalingsinformationer: Kreditkort oplysninger krypteres og kan ikke læses af nogen, hverken os, eller fremmed tredjepart.

Betaling sker via QuickPay, hvor følgende oplyses; Kort nr., Udløbsdato, CVV/CVD – Vi gør opmærksom på, at QuickPay er databehandler (betalingsgateway).

Nyhedsbrev: Du modtager kun disse nyhedesbreve du selv aktivt har tilmeldt dig. I nyhedsbreve kan du altid framelde dig, hvis du har fortrudt din tilmelding. Vi gør opmærksom på, at Mailchimp er databehandler af nyhedsbreve.

Afsløring af data for tredjepart

Vi hverken sælger, handler med eller på anden måde overfører personligt identificerbare oplysninger til tredjeparter.

Dette omfatter dog ikke betroede tredjeparter eller underleverandører, som hjælper os med at drive vores hjemmeside, drive vores forretning eller servicere dig. Sådanne betroede parter kan have adgang til personligt identificerbare oplysninger på basis af, hvad der er nødvendigt at vide, og er kontraktmæssigt forpligtede til at behandle dine oplysninger fortroligt. Et eksempel herpå er indkøbsforeningen OptikTeam, som vi er medlem af.

Vi kan også frigive dine oplysninger, når vi mener, at frigivelsen er passende for at overholde loven, håndhæve vores webstedspolitikker eller beskytte vores eller andres rettigheder, ejendom eller sikkerhed. Ydermere kan ikke-personligt identificerbare besøgeroplysninger leveres til andre parter til markedsføring, reklame eller anden brug.

Dit samtykke og muligheder

Ved brug af denne hjemmeside, accepterer du denne privatlivspolitik for vores virksomhed. Dog har du når som helst mulighed for at anmode om at få rettet, slettet eller få indsigt i personoplysninger, der vedrører dig. Det vil ske uden unødig forsinkelse.

Privatlivspolitikken blev senest ændret 18. oktober 2021. Dette er version 1.0.

Klager

Du har som både kunde og privatperson mulig for at få oplyst de persondata, som vi måtte ligge inde med omkring dig. Dette kan gøres ved at kontakte os pr. mail.

Det er dig muligt at angive en klage direkte til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K. Tlf. 3319 3200 eller e-mail dt@datatilsynet.dk, se evt. mere på www.datatilsynet.dk – Såfremt du ønsker at klage, vil vi gerne orienteres, så vi har mulighed for at håndtere denne.