Find de rigtige brilleglas

Dine briller består af to hovedkomponenter: stel og glas. Brilleglas er mere end bare glas. Dine øjne er unikke, og derfor er det vigtigt, at dine glas er fuldstændigt tilpassede til lige netop dig. De skal kunne supplere dine øjne med præcist det, der gør dit syn bedre.

Hos Farstad Optik hjælper vi dig med at finde det brilleglas, som bedst opfylder dine behov, når du skal vælge briller. Vi måler dine brilleglas ud fra øjets rotationscentrum. Det sikrer ikke bare et mere præcist, men også et problemfrit syn. 

Bedste brilleglas

Vi bruger nyeste teknologi og er grundige i vores undersøgelse af dine øjne og bruger derfor helt naturligt også de bedste glas til at forbedre dit syn. Brilleglasset skal passe godt til din styrke, og har generelt stor betydning for, hvor godt brillerne fungerer for dig. Vi tilbyder tilvænningsgaranti, så du får det bedste ud af dine briller, og alle vores brilleglas er udstyret med UV-filter.

Glasset betyder også meget for din komfort, hvilket især er vigtigt, hvis du bruger briller til dagligt. Det er bl.a. grunden til, at vi kun forhandler det bedste til dig med kvalitetsglas fra Essilor, Rodenstock og Hoya.

Hvilken type glas skal du vælge?

Der findes mange typer af glas for eksempel tynde glas, enkeltstyrkeglas, flerstyrkeglas, farveskiftende glas, skærmbriller og kørebriller. Hvilket glas der er rigtigt for dig, afhænger af dine øjne, din livsstil og dit behov.

Vi forhandler kun kvalitetsglas fra de bedste og mest professionelle brands. Essilor er verdens førende brilleglasproducent, Rodenstock er kendtegnet ved høj præcision og nøjagtighed, mens Hoya er en erfaren glasproducent med fokus på fremtiden.