Også kendt som bluelight briller

Der er stor sandsynlighed for, at skærmbriller med bluelight kan forbedre din hverdag. Når vi taler om bluelight, mener vi briller til skærmarbejde, der har særlige brilleglas med bluelight beskyttelse.

Deres funktion er at beskytte dine øjne mod det skadelige blå lys, som du hver dag er udsat for fra din telefon, bærbar eller tablet. Skærmbriller kan hjælpe dig til at slappe af og fjerne den daglige hovedpine, som formentligt skyldes de mange skærmtimer. Sådan giver du dine øjne de mest optimale arbejdsforhold ved computeren, fordi de ikke behøver at kompensere for det skarpe blå lys.

bluelight briller

2 ud af 3 har behov for skærmbriller

Mange kan have gavn af skærmbriller eller bluelight briller - uden de er klar over det. Skærmbriller med bluelight beskyttelse kan være den simple løsning på dine problemer, hvis du døjer med hovedpine, nakkespændinger og koncentrationsbesvær på jobbet eller generes af tørre øjne, irriterede slimhinder eller trykken omkring øjnene.

Omkring 40 års alderen sker en naturlig svækkelse af øjets evne til at stille skarpt. Her vil de fleste opleve, at de kan få brug for skærmbriller. Hvis du allerede bruger briller, kan du opleve, at de ikke giver dig den støtte, som dine øjne har behov for pga. øget skærmtid.

Hos Farstad optik tilbyder vi skærmbriller, der er tilpasset specifikt dine øjnes behov, når du skal fokusere på skærme - både med og uden bluelight. Desuden har vi 100 % tilvænningsgaranti, så skærmbrillerne bliver den støtte, som du har brug for. Vi benytter bl.a. måleskema, hvor vi tager højde for din arbejdsafstand til skærmen, så du undgår uhensigtsmæssige arbejdsstillinger.

GRUNDE TIL AT KØBE SKÆRMBRILLER HOS OS:

✓ Vi bruger den nyeste teknologi

✓ Tilbyder professionel og gratis synsprøve

✓ Har prismatch og tilvænnningsgaranti 

Skal dit firma også have en firmaaftale?

Kontakt Johan på info@farstadoptik.dk og hør mere. Vi er eksperter i skærmbriller og anbefaler kun det bedste til dine øjne. Vi er desuden medlem af erhvervsnetværk, Silkeborg Business og Dansk ErhvervsOptikMed en brille som er optimalt tilpasset din computer, undgår du spændingshovedpine, øm nakke samt trætte og tørre øjne.

TEGN PÅ DU MANGLER SKÆRMBRILLER:

✓ Hovedpine
✓ Røde og tørre øjne
✓ Hvis du er over 40 år
✓ Øm nakke og skuldre          
✓ Fokuseringsproblemer        
✓ Koncentrationsproblemer    

Priseksempler

Skærmbriller med enkeltstyrke fra 998 kr.
Skærmbriller med flerstyrke fra 2498 kr.

Skærmbriller tilpasset dit arbejde

Briller til job dækker mange funktioner. Det kan være elektrikeren, der har læsefeltet øverst i glasset til at montere strømudtag i loftet, eller bibliotekaren med specialbrillen til at læse bogtitler på øverste hylde. Uanset letter skærmbriller hverdagen og giver energien tilbage til at fokusere på det rigtige.

Hos Farstad Optik har vi fokus på at løse den konkrete udfordring med briller til jobbet, og vi har erfaringen til at finde frem til de helt rigtige briller til dit job.

Iflg. Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1108 af 15.12.1992, er arbejdsgiveren forpligtet til at betale for synsprøve, (standard-)stel og glas.

Vi har bluelight briller til priser, der kan matche dit ønske og smarte brands. Kom forbi og få en GRATIS synsprøve samt vores bud på, hvad du har brug for.