Cykelbriller

Skal du ud på landevejene på cyklen, er det afgørende for den gode tur, at du beskytter øjnene mod vinden og insekterne i sommerluften. Også støv, myg  og stenslag kan give dig ubehag og problemer. Cykelbriller beskytter også mod lys og fås med glas, der kan skiftes, så glassets farve passer til vejrforholdene.

Som sportsbriller generelt, skal de sidde godt på dig, så du kan koncentrere dig om cyklingen. Cykelbriller fås også med styrke, så du stadig har det gode syn med dig.

Når du skal vælge cykelbriller, er der en del forskellige parametre, du bør overveje. For går du seriøst op i cykling, skal brillerne naturligvis passe til dine ambitioner. Det vil sige passe til den type cykling, du dyrker, til din ansigtsform og til dit syn. Ting du bør overveje er cykelbrillens pasform, støtte på næsen, støtte fra stængerne, fleksibilitet og glas.

Vi er klar til at hjælpe dig med professionel rådgivning, så du finder sportsbriller til cykling som passer lige netop dig. Kom ned i butikken, hvor du kan se vores store udvalg af cykelbriller og få rette sparring.

Briller til cykling

Noget for Dig?