30 dages fortrydelsesret

Hos os har du altid 30 dages returret fra den dato, som du modtager din ordre. Det forudsætter dog, at du returnerer brillerne i samme stand og emballage, som du modtog dem i.

Returretten er overholdt, hvis varen afsendes indenfor returretten, eller hvis du indenfor returretten giver os besked om, at du vil returnere varen. Herefter har du 30 dage til at afsende varen.

Sådan returnerer du

Returvarer sendes til os eller afleveres i butikken sammen med vores returformular. Når du sender en vare retur, skal du selv betale returfragten, og du er ansvarlig for pakken, indtil vi modtager den. Vi anbefaler derfor, at du pakker varen forsvarligt og sender pakken som pakkepost, der er sporbar og forsikret.

Du har mulighed for at sende din pakke retur via Shipmondo her:

https://return.shipmondo.com/retur-farstad-optik

Vi behandler returvarer hurtigst muligt, når vi modtager dem, og beløbet (minus prisen for returforsendelsen) vil således blive refunderet til din konto indenfor få hverdage.

Returvarer sendes til:

Farstad Optik
Søndergade 2c
8600 Silkeborg
Danmark

Ombytning

Hvis du ønsker at ombytte en vare, skal du returnere din vare på almindelig vis og lave en ny bestilling. 

På den måde har du mulighed for at modtage din nye bestilling hurtigere, da vi ikke først skal modtage din returvare, før vi kan sende den nye vare afsted.

Recently viewed