Enkeltstyrkeglas

Briller med enkeltstyrke betyder, at du får samme styrke i hele brilleglasset. De henvender sig både til dig, der er nærsynet og ikke kan se ting langt væk, og dig som er langsynet og har vanskeligt ved at se ting tæt på. Hvis du kun har brug for briller til at læse eller køre bil, så er det også enkeltstyrkeglas som bruges.

Enkeltstyrke

Hvordan fungerer enkeltstyrkeglas?

Hvis du kun har behov for en enkelt styrke, så vil én af vores dygtige optikere anbefale enkeltstyrkglas til dig.

Måske et det en god idé for dig med forskelige briller alt efter hvilken aktivitet, som du er i færd med. Det kan fx være et par briller til at se langt med, når du kører bil, og et andet par til at se på kort afstand, som vil være perfekt til læsning af en god bog. Oftest har mennesker under de 40 år behov for enkeltstyrkeglas, hvor der kun er én styrke i glasset.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige styrke til dig og dit syn. Valg af glas kan nemlig tilpasses dine behov og livsstil, sådan de bliver den støtte, som du har brug for.

Hos Farstad Optik bruger vi kun glas af højeste kvalitet. Det er fx glas fra stærke producenter som Essilor og Rodenstock, der har solid erfaring i at skabe de bedste brilleglas. Hos Farstad Optik får du funktionelle enkeltstyrkebriller, der lever op til dine forventninger.