Enkeltstyrkeglas

Briller med enkeltstyrke betyder, at du får samme styrke i hele brilleglasset. De henvender sig både til dig, der er nærsynet og ikke kan se ting langt væk, og dig som er langsynet og har vanskeligt ved at se ting tæt på. Hvis du kun har brug for briller til at læse eller køre bil, så er det også enkeltstyrkeglas som bruges.

Enkeltstyrke

Hvordan fungerer enkeltstyrkeglas?

Hvis du kun har behov for en enkelt styrke, så vil én af vores dygtige optikere anbefale enkeltstyrkeglas til dig.

Måske et det en god idé for dig med forskelige briller alt efter hvilken aktivitet, som du er i færd med. Det kan fx være et par briller til at se langt med, når du kører bil, og et andet par til at se på kort afstand, som vil være perfekt til læsning af en god bog. Oftest har mennesker under de 40 år behov for enkeltstyrkeglas, hvor der kun er én styrke i glasset.

Vi kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige styrke til dig og dit syn. Valg af glas kan nemlig tilpasses dine behov og livsstil, sådan de bliver den støtte, som du har brug for.

Hos Farstad Optik bruger vi kun glas af højeste kvalitet. Det er fx glas fra stærke producenter som Essilor og Rodenstock, der har solid erfaring i at skabe de bedste brilleglas. Hos Farstad Optik får du funktionelle enkeltstyrkebriller, der lever op til dine forventninger. 

 

2 for 1 - enkeltstyrke

Når du køber en brille hos Farstad Optik, får du altid en Prego solbrille med i købet. Vi har lavet et par priseksempler på hvad enkeltstyrkebriller inkl. solbrille og billigste stel vil koste: 

 

BUDGET - Enkeltstyrkebriller fra 998 kr.* 

STANDARD - Enkeltstyrkebriller fra 1498 kr.* 

INDIVIDUEL - Enkeltstyrkebriller fra 3098 kr.* 

 

TILLÆG 

Tyndere glas 1,67  500 kr.
Tyndeste glas 1,74 1000 kr. 
Blue coatning** 500 kr. 
Bedste coatning** 1000 kr.
Polaroid 500 kr. 
Farve 500 kr. 
Prismer 500 kr. 
 

 

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priseksemplerne er inkl. standard antirefleks- og overfladebehandling og tager udgangspunkt i de billigste stel som koster 998 kr. BUDGET og STANDARD er inkl. lagerglas, som har styrkeområdet +/- 4.0 D og op til - 2.0 D korrektion for bygningsfejl. Solglas til Prego solbrillen, hvis man køber et BUDGET eller STANDARD tilbud, er ligeledes lagerglas med enten sort/grå eller brun standardfarve. Hvis man ønsker graduerede glas i sin solbrille, skal INDIVIDUEL tilbuddet benyttes.

** Bluecoatning og den bedst coatning kan kun tilkøbes INDIVIDUEL glas.