Vi ved ALT om briller til børn

Har dit barn problemer med synet? Så er det vigtigt at finde børnebriller, som er tilpasset barnets synsbehov. Hos Farstad Optik kan du finde børnestel, som er særligt fremstillet til de små familiemedlemmer. Kom ned og få en snak om dit barns synsudfordringer og se vores store udvalg af børnebriller.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten, for børnebriller skal holde til lidt af hvert og gerne være robuste. Det er vigtigt, at de kan klare mosten under leg, så det kun er fantasien som sætter grænser - ikke brillerne.

Ligeledes er design og brillens fremtoning væsentlig. Den skal passe til dit barns stil - ikke omvendt. Derfor har vi et stort udvalg af briller til børn, hvor der kan vælges mellem mere neutrale men også farverige brillestel i et væld af modeller.

Børnebriller

Når du kommer i butikken sammen med dit barn, så giver vi os altid god tid til at skabe en tryg atmosfære. Vi har et bredt udvalg af smarte og billige briller til børn fra kendte brands som fx Oakley, Nike og Ray-Ban.

Vores børnebriller giver en synlig forskel, da vi kun benytter glas af topkvalitet. Det er fra glasproducenter som Essilor, Rodenstock og Hoya, der ved, at et skarpt syn er afgørende uanset alder. 

Hos os får du og dit barn et stort udvalg af mange kendte brands, en professionel og GRATIS synsprøve i børnehøjde foruden prismatch og 100% tilvænningsgaranti. 

Måske har dit barn problemer med samsyn

Barnets problemer kan skyldes et dårligt samsyn. Det betyder, at øjnene ikke arbejder ordentligt sammen, og det kan betyde vanskeligheder med at fokusere og fx læse. Et dårligt samsyn forringer koncentrationsevnen.

Ring eller kom forbi vores butik, hvis du er i tvivl, om dit barn har synsproblemer. Her kan du og dit barn også se vores store udvalg i smarte børnestel. Husk, at kontaktlinser også kan være en mulighed.

Vi er førende forhandler af smarte og billige børnebriller i Silkeborg med den bedste service og priser. Så kom forbi og få en gratis synsprøve til dit barn, som mødes i børnehøjde.

9 tegn på synsudfordringer hos børn

👀  Barnet klager over hovedpine

👀  Barnet generes tydeligt af lys

👀  Barnet er ofte træt i øjnene og gnider sig i dem

👀  Barnet har synlig skelen - også bare en gang imellem

👀  Barnet har problemer med at se ting, som er langt væk

👀  Barnet har vanskeligt ved at sidde stille og koncentrere sig

👀  Barnet har udfordringer med finmotorikken og synes klodset

👀  Barnet holder ting meget tæt på øjnene under læsning eller leg

👀  Barnet dækker for eller lukker det ene øje for at kunne fokusere

Recently viewed