Flerstyrkeglas

Flerstyrkeglas eller briller med progressive glas er til dig, der har brug for forskellige styrker i glasset. På den måde kan du se skarpt på flere afstande med samme brille. Vi tilbyder op til fire typer flerstyrkeglas, som kan tilpasses dit syn.

Det kan vi gøre med en digital opmåling af dine øjne med avanceret teknologisk udstyr. På den måde kommer dine flerstyrkebriller til at passe nøjagtigt til dit synsbehov og er lettere for dine øjne at vænne sig til. 

Flerstyrke

Hvordan fungerer flerstyrkeglas?

Med flerstyrkeglas ændres styrken alt efter placeringen i glasset. Det vil sige, at styrken ændrer sig fra toppen til bunden af glasset. Sådan giver glasset dig et klart syn på alle afstande, uanset hvor du kigger hen. Du kan fx stå foran en dankortautomat i din foretrukne dagligvarebutik og se kort, skærm og tastatur helt tydeligt på kort afstand, og derefter gå ned ad strøget og se lige så klart på lang afstand.

Før vi sætter gang i processen med at lave dine flerstyrkeglas, tager vi flere forskellige målinger af dine øjne og undersøger bl.a. størrelsen på dit synsfelt. Det hjælper os med at præcisere glasset, så det passer perfekt til dit synsbehov.

Hos Farstad Optik får du god vejledning til at finde flerstyrkebriller, hvor vi kun gør brug af flerstyrkeglas af højeste kvalitet. Det er fx glas fra stærke producenter som Essilor, Rodenstock og Hoya, der har solid erfaring i at skabe de bedste brilleglas. Sådan får du funktionelle flerstyrkebriller, der lever op til dine forventninger.

Briller med flerstyrke

2 for 1: Flerstyrkebrille + Prego solbrille

Når du køber briller hos Farstad Optik, har vi to for én tilbud. Det vil sige, at når du køber et nyt par briller hos os, så får du Prego solbriller med i købet. For overskuelighedens skyld har vi samlet nedenstående priseksempler på flerstyrkebriller med solbrille og billigste stel*:

BUDGET
Flerstyrkebrille fra 2.998 kr.* 

STANDARD
Flerstyrkebrille fra 5.998 kr.*

SUPERB
Flerstyrkebrille fra 6.998 kr.* 

EXCELLENT
Flerstyrkebrille fra 7.998 kr.*

INDIVIDUEL FLERSTYRKE
Flerstyrkebrille fra 8.998 kr.*

 

TILLÆG 

Tyndere glas 1,67  500 kr.
Tyndeste glas 1,74 1000 kr. 
Blue coatning** 500 kr. 
Bedste coatning** 1200 kr.
Polaroid 1000 kr. 
Farve 500 kr. 
Prismer 500 kr. 

 

*Tilbuddet kan ikke kombineres med andre tilbud og rabatter. Priseksemplerne er inkl. standard antirefleks- og overfladebehandling og tager udgangspunkt i de billigste stel som koster 998 kr.

 

KOMPLETPRIS

Hvis du ønsker det billigste tilbud på en enkelt brille, har vi også en kanon pris. Her har vi et bredt udvalg af udvalgte stel. Prisen er inklusiv BASIS flerstyrkeglas med standard antirefleks- og overfladebehandling.

Komplet flerstyrkebrille med udvalgte stel fra 1998 kr.*