Handelsbetingelserne er gældende for webshoppen

Generelle oplysninger  

Farstad Optik ApS
CVR-nr.: 42464295
Søndergade 2C
8600 Silkeborg
Danmark

info@farstadoptik.dk
+45 86 82 15 14

Betaling

Vi modtager følgende betalingsmidler: Dankort, Visa, Mastercard, Apple Pay og Mobile Pay.

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes. 

Private betalingskort, der er udstedt i EU, opkræves ikke kortgebyr. Bemærk at der dog stadig kan opkræves gebyrer for brug af korttyper udstedt uden for EU. Vi modtager ikke betaling via Diners Club eller American Express.  

Fragt

Vi sender pakker med PostNord. Ved bestilling præsenteres de fragtmuligheder, der passer til ordren. Produkter bestilt via webshop kan kun leveres til adresser i Danmark.

Vores leveringstid er 2-4 hverdage (v. produkter på lager).

Leveringstiden fremgår af kurven og på ordrebekræftelsen. Vores fragtpriser er følgende:

  • Afhentning i butik: Gratis.
  • PostNord, valgfrit afhentningssted: 27 kr. (fri fragt v. køb fra 499 kr.)
  • PostNord, levering til privat adresse: 39 kr. (fri fragt v. køb fra 499 kr.)

Prisgaranti*

Vi har prisgaranti, som kun gælder reelle danske websites. Det vil sige, at du som kunde kun kan gøre brug af vores prisgaranti, hvis du finder én af vores produkter til en billigere pris på en reel dansk hjemmeside før gennemført køb. Så matcher vi selvfølgelig denne pris.

30 dages fortrydelsesret*  

Du har 30 dages fortrydelsesret, når du handler hos os som forbruger på webshoppen.

Fortrydelsesfristen udløber 30 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i én ordre, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 30 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til info@farstadoptik.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 30 dage til at sende varen tilbage til os.

Du hæfter selv for fragt i forbindelse med returnering af varer - enten ved selv at oprette returlabel eller ved benyttelse af vores returportal, hvor du kan købe en label til 42,50 kr. - køb returlabel her.

Ved retur i forbindelse med reklamation dækker vi fragtomkostningerne.

Varens stand, når du sender den retur

Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes, at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Farstad Optik

Søndergade 2c

8600 Silkeborg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Det betyder, at du har reklamationsret i 24 måneder. Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Varen sendes til:

Farstad Optik

Søndergade 2c

8600 Silkeborg

Danmark

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte Johan Hugo Farstad på tlf. +45 86 82 15 14 eller mail info@farstadoptik.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg via Klageportalen for Nævnenes Hus

For at kunne klage, skal varen eller ydelsen, som du vil klage over, have kostet mindst 1.110 kr. og højst 100.000 kr. For klager over tøj og sko skal prisen dog have været mindst 720 kr. Det koster et gebyr at få klagen behandlet.

Når du handler på en e-mærket webshop, kan du gratis få behandlet din sag - uanset beløbets størrelse. Læs mere her.

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her - http://ec.europa.eu/odr

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.  

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. 

Personoplysningerne registreres hos Farstad Optik ApS og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes. 

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. 

Den dataansvarlige på www.farstadoptik.dk er Farstad Optik ApS.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: info@farstadoptik.dk.

Fortrydelsesformular 

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Farstad Optik
Søndergade 2c
8600 Silkeborg
Danmark
info@farstadoptik.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

 

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

 

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

 

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

 

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)

 

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 24. august 2023

Recently viewed