Køb nye briller på abonnement hos os

Billige briller

Model 1: Rentefrit køb

Med en SE-konto kan du betale dine nye briller over op til 2 år uden hverken renter, kontogebyrer eller udbetaling dvs. ÅOP (Årlig Omkostning i Procent) på 0.00 %

Med en SE-konto er du såkaldt forhåndsgodkendt og kan når som helst købe et par ekstra briller inden for betalingsperioden. Du betaler ikke oprettelsesomkostninger, og når du betaler via PBS/Betalingsservice, slipper du for opkrævningsgebyr.

Det er en let og overskuelig finansiering, hvor du kan ansøge om brillefinansiering hos os i butikken eller bruge nedenstående links.

Kreditrammen kan du sætte højt, så der er plads til evt. en solbrille på et senere tidspunkt. Når du er godkendt og har besluttet dig for en brille, vil selve lånet kun være på den aftalte pris på brillen. Så der er overhovedet ingen skjulte omkostninger. 

Farstad Optik tilbyder 2 typer af finansiering på enten 12 eller 24 måneder. Når du trykker på et af nedenstående links, åbnes en ansøgningsformular i en ny fane, hvor du nemt og sikkert kan ansøge:

12 måneder
24 måneder
Rentefrit køb

Model 2: Fast pris

Med ”fast pris” kan du hos os vælge briller fra alle hylder, og du bestemmer selv om den månedlige ydelse skal være kr. 199.- / 299.- /eller 499.- pr. mdr.

Løbetiden på dine briller afhænger af brillens pris og den månedlige ydelse, men uanset hvad, vil du aldrig betale mere pr. måned.

Der er nogle klare fordele ved at købe dine briller på Fast Pris Konto:

✔️  Du betaler altid samme faste beløb pr. måned

✔️  Ingen ekstra omkostninger i hele perioden

✔️  Ved afbetaling frigives plads til nye køb

✔️  Der betales kun for det, der handles for

✔️  Kreditten kan bruges til børn og ægtefæller

Fast pris

Noget for Dig?