Et godt syn giver bedre resultater

Svømmebriller med styrke samt dykkermasker med styrke giver dig store fordele i forhold til at svømme med linser. Det er mere behageligt og fungerer på samme måde som briller. Lys er også en faktor, og det er oplagt at vælge polariserede glas i svømmebrillerne, så vandoverfladens genskin ikke generer under svømningen.  

Hos Farstad Optik tester vi også selv vores svømmebriller og dykkermasker. Vores dygtige og erfarne optiker Lars dykker fx selv i fritiden og afprøver vores forskellige dykkermasker. Så mangler du rådgivning om svømmebriller eller dykkermasker, så er han manden at gå til.

Svømmebriller med styrke

    

✓ STORT UDVALG FRA DE STØRSTE BRANDS

✓ PROFESSIONEL OG GRATIS SYNSPRØVE

✓ PRISMATCH OG TILVÆNNINGSGARANTI

 

Priseksempler

 

Svømmebriller i god kvalitet og med rette pasform giver dig en bedre oplevelse og øger samtidigt din mulighed for at kunne fokusere på det du skal. Hos Farstad Optik kan du finde dine nye svømmebriller eller dykkermaske, så du frit kan bevæge dig frem i vandet uden at få sol i øjnene og med et optimalt syn undervejs.

Vi har mange års erfaring indenfor netop svømmebriller og dykkermasker med styrke, så kom forbi butikken og hør mere. Med hensyn til styrker og prøve de forskellige modeller, står vi klar til at hjælpe - og selvfølgelig finder du svømmebriller til både børn og voksne.   

Svømmebriller børn

Noget for Dig?