Indehaver/optiker

Johan Hugo Farstad

Johan er både indehaver af Farstad Optik og selv uddannet optiker. Du finder ham næsten altid i forretningen, og som kunde mærker man tydeligt, at Farstad Optik er hans hjertebarn. Når Johan en sjælden gang holder fri, så nyder han fritiden med sin kone Mette og deres fire skønne børn. Johan holder meget af sport og især cykling, så hvis du er på udkig efter sportsbriller, så hiv gerne fat i ham.

Optiker

Lars Bloch

Lars er den af vores optikere, som har været hos os i længst tid. Hans faglige niveau er højt og især synsprøven er én af hans styrker. Her mærker du som kunde hans passion for optikerfaget og gode evne til at formidle hvert step i synsprøven. Lars er desuden en inkarneret Harley Davidson-mand med egen Harley og den stolte ejermand af en blæret HD-kaffekop.

Optiker

Stine Agerbo Hovmark

Stine har siden april haft sin gang hos Farstad Optik som nyeste tilføjelse til vores team af dygtige optikere. Hun blev færdiguddannet i 2011 og har hele 14 års erfaring fra Profil Optik. Derfor kan Stine bl.a. tilbyde dig den nyeste viden om typiske synsudfordringer, øjensygdomme og teknologiske fremskridt i optikerbranchen. I sin fritid nyder hun samvær med familie og venner, løbeture og hyggelige weekendudflugter.

Butiksassistent

Pia Ohms Mikkelsen

Pia er vores alsidige og serviceminded butiksassistent, som altid står klar til at hjælpe med et stort smil og tager godt imod dig. Hun er enormt god til at guide dig til det rigtige valg af briller i forhold til model, farve og tilpasningsmuligheder. Som bonusinfo har Pia meget grønne fingre og er faktisk uddannet gartner, så hun elsker planter og generelt udendørslivet.

Vækstpilot

Camilla Hejlskov Fenger

Camilla er vores alsidige og kompetente vækstpilot, som bl.a. er udvikler af og ansvarlig for vores kommende webshop. Hun er cand. mag i Nordisk sprog og litteratur og Engelsk fra Aarhus Universitet, så hun har en bred faglig viden om sprog, kommunikation og medier. Hendes hjerte banker særligt for kreativ tekstforfatning, skarp digital markedsføring, medieplanlægning og SoMe.