Indehaver/optiker

Johan Hugo Farstad

Johan er både indehaver af Farstad Optik og selv uddannet optiker. Du finder ham næsten altid i forretningen, og som kunde mærker man tydeligt, at Farstad Optik er hans hjertebarn. Når Johan en sjælden gang holder fri, så nyder han fritiden med sin kone Mette og deres fire skønne børn. Johan holder meget af sport og især cykling, så hvis du er på udkig efter sportsbriller, så hiv gerne fat i ham.

Optiker

Lars Bloch

Lars er den af vores optikere, som har været hos os i længst tid. Hans faglige niveau er højt og især synsprøven er én af hans styrker. Her mærker du som kunde hans passion for optikerfaget og gode evne til at formidle hvert step i synsprøven. Lars er desuden en inkarneret Harley Davidson-mand med egen Harley og den stolte ejermand af en blæret HD-kaffekop.

Optiker

Stine Agerbo Hovmark

Stine har siden 2022 haft sin gang hos Farstad Optik og været en del af vores team af dygtige optikere. Hun har 15 års erfaring i branchen. Derfor kan Stine bl.a. tilbyde dig den nyeste viden om typiske synsudfordringer, øjensygdomme og teknologiske fremskridt i optikerbranchen. I sin fritid nyder hun samvær med familie og venner, løbeture og hyggelige weekendudflugter.

Optikerstuderende

Alexander Liljeberg

Siden december 2021 har Alexander været optikerstuderende hos Farstad Optik. Han studerer til dagligt i Randers og er i gang med sit femte semester. Alexander har fra december 2023 igen sin vanlige gang i butikken i forbindelse med sit sidste praktikforløb. I sin fritid går Alexander til badminton og nyder ellers sit studieliv med venner og medstuderende.

Optiker

ANNE DUUN

Anne er den nyeste tilføjelse til vores team af dygtige optikere. Hun startede i butikken i april 2023. Med hele 27 års erfaring er hun klar til at hjælpe dig med dine synsbehov. Anne har det skønneste væsen og dejligeste humor. Fritiden bruges med familien, i sommerhuset eller på vandet i kajak eller på sup-board.