En hjertesag for os

Vi støtter flere lokale sportsklubber, større som mindre foreninger og kulturlivet i Silkeborg. Vores hjerte banker for Silkeborg og lokalområdet, så vi støtter med glæde byens mange tilbud. For os er det vigtigt at være en del af byens puls og give lidt igen.

Se et udvalg af, hvem vi støtter her: 

Mangeårig sponsor

Silkeborg IF

Vi har været stolt sponsor for SIF i mere end et årti, hvor vi sidste år ydmygt modtog 10 års nålen af Kent Madsen fra SIF.

Sponsoraterne i selve SIF går helt tilbage til butikkens start, da vi i 18 år har været en del af SIF Idrætsforening samt tøjsponsor for Silkeborg IF Q & Silkeborg IF håndbold U 9/10.

Support til Ørnen

BSH Håndbold

Ørnens styrke er ikke til at tage fejl af i vores landsdel, så derfor støtter vi selvfølgelig også Bjerringbro Silkeborg Håndbold kendt som BSH og har gjort det i flere år.

Lokalt håndboldfællesskab

Silkeborg Voel KFUM

Vi er stolt guldpartner hos Silkeborg Voel KFUM, der sikrer trivsel, bredde og elite i det lokale håndboldmiljø under det stærke motto: "Sammen skaber vi resultaterne".

Lokal fodboldklub

Silkeborg KFUM

Vi er der også for den lokale fodboldklub i 3. division og ikke kun ligaklubben SIF. Derfor støtter vi Silkeborg KFUM, der blev grundlagt helt tilbage i 1918.

Danmarks Outdoor hovedstad

Silkeborg unlimited

Det er klart, at vi er med på at sætte Danmarks Outdoor Hovedstad på landkortet. I Silkeborg er der noget for alle - skøn natur, masser af oplevelser, glæde og højt til loftet.

Traditionsrig badeanstalt

Badeanstalten i Silkeborg

I Silkeborg findes en enestående badeanstalt fra 1920, der holder traditionerne i hævd. Lokalerne er vedligeholdt i samme stil gennem alle årene, hvorfor stedet er en tidslomme, et levende museum.

Teater & revy uanset alder

Silkeborg Ny Teater

Vi støtter også byens kreative ildsjæle, der brænder for drama, humor og underholdning hos Silkeborg Ny Teater. De er særligt kendt for deres skønne revy, som afholdes hvert år.

Lokal musikfestival

Hede Rytmer

Farstad Optik er også sponsor af Silkeborgs største musikfestival Hede Rytmer, hvor fest, kultur og musik går op i en højere enhed.

Stor musikkærlighed

Silkeborg Jazzklub

Byens jazzklub er elsket for deres traditionsrige julejazz-arrangement og også sommerjazz på Torvet, hvorfor vi er stolt sponsor for Silkeborg Jazzklub.

Musik & teater

Musical Silkeborg

Gennem Musical Silkeborg bidrager vi også til Jysk Musikteater, hvor vi bl.a. støttede den ambitiøse forestilling "Drewsen" om byens grundlægger Michael Drewsen i 2021.