Vi er eksperter i sportsbriller

Solbriller til sport

Midt i hjertet af Silkeborg ligger en førende sportsoptiker. Hos Farstad Optik er alle i butikken ikke bare uddannede optiker eller salgsassistenter, men dyrker også sport. Vi cykler, løber, rider, står på ski og spiller golf, og det er netop derfor, at hele teamet på Søndergade er perfekt rustet til at hjælpe sportsfolk på alle niveauer. Ikke mindst fordi vi selv tester vores sportsbriller.

Alle sportsgrene har forskellige behov, når det gælder briller. For eksempel vil et brilleglas med større kontrast i, gøre dine golfbriller markant bedre til at se bolde, når de flyver i luften. Men måske er det endnu bedre, at de også ser tydeligere i det lange græs, hvor de små bolde typisk er alt for gode til at forsvinde.

Så er du cykelrytter, golfspiller, sejler, kajakroer, lystfisker, tennisspiller eller skiløber, går du aldrig forgæves, når du skal have den helt rigtige sportsbrille hos os.
Sportsbriller

Professionel rådgivning til dine behov

I dag kan de fleste sportsbriller laves med din brillestyrke. Så du behøver ikke længere at gå på kompromis med, hvor skarpt dit syn er, når du dyrker sport. Det er endda muligt at få glidende overgang i dine sportsbriller, selv i dykkerbriller eller dykkermasker. Det betyder, at du altid kan se uret på din arm helt tydeligt, og nu går du ikke glip af de farverige fisk og smukke koralrev, der er længere væk.

Moderne sportsbriller har desuden et væld af forskellige filtre, der giver optimal skarphed. Her er vi klar til at rådgive dig om det, der er helt rigtigt for dig.

Stort udvalg fra kendte brands

Ud over vores store udvalg af Oakley sportsbriller har vi også et stort sortiment af Rudy Project sportsbriller. To stærke brands som har din præstation for øje.

Kig ind i Farstad Optik på Søndergade 2C, eller kontakt os på mail info@farstadoptik.dk eller giv os et kald på 86 82 15 14, og hør om de mange muligheder, der findes, når det gælder sportsbriller.

Recently viewed