Iøjefaldende solbriller i topkvalitet

Tom Ford er synonym med sofistikerede solbriller i ubestridelig kvalitet. Et par Tom Ford solbriller er det raffinerede tilbehør, der matcher en kvalitetsbevidst livsstil. Intet mindre end luksusstel i fedt design. 

Tom Ford solbriller

For de fleste vil Tom Ford som brand vække genkendelse. Det blev skabt af manden med samme navn og rangerer i top 3 af de største brands i specialbutikker internationalt.

Med Tom Fords store erfaring indenfor modebranchen og status som multitalent er det ingen overraskelse, at designsolbriller fra hans hånd blev og stadig er en global succes. De kommer i et væld af forskellige former og farver. Derfor vil du aldrig løbe tør for elegante styles at vælge imellem.

Tom Ford

Mere om manden bag

Tom Ford er født i 1961 i Texas, USA. I dag er han en af vor tids mest respekterede designere indenfor tøj, briller og anden mode. Udover tøj-, mode- og brilledesigner kan han også kalde sig arkitekt, skuespiller, manuskriptforfatter og filminstruktør – endda Golden Globe-nomineret.

Hans karriere inden for modeverdenen startede for alvor, da han begyndte som kjoledesigner hos Gucci som 30-årig. På bare 4 år gjorde han kometkarriere i den store modekoncern og blev udnævnt til chefdesigner i 1994. Det igangsatte vejen tilbage til toppen for Gucci, efter de i en årrække var presset af andre brands.

Senere indtog Tom Ford stillingen som øverste chef for Yves Saint Laurent, da det ikoniske modehus blev overtaget af Gucci ved årtusindeskiftet. Samtidig var han stadig kreativ chef hos Gucci. Men efter kun 4 år forlod han posten, for i 2005 at starte sit eget brand. Her spillede briller og solbriller en stor rolle lige fra starten – og blev noget af det, som Tom Fords eget modehus først blev kendt for.

James Bond

Populære solbriller fra Tom Ford

Tom Ford vokser fortsat i popularitet særligt efter, at han har arbejdet med flere store stjerner og kendte fx Beyonce Knowles, Justin Timberlake og Michelle Obama. Ikke mindst har Tom Ford stået for Daniel Craigs outfits i flere James Bond-film, hvor hans designsolbriller er prikken over i’et på Agent 007.

Alle Tom Ford solbriller er lette at genkende på den T-formede overgang fra brillekant til brillestang. Den synes ved første øjekast at være en del af hængslet. Men det er faktisk logoet – der samtidig har en praktisk funktion. Det er bare én af de mange, små raffinerede detaljer, der gemmer sig i et ægte Tom Ford-design.

Tom Ford solbriller til mænd giver et eksklusivt look, mens kvinder får en følelse af luksus og glamour, når de bærer Tom Ford. Køb dine næste Tom Ford solbriller hos Farstad Optik.

Noget for Dig?