Solbriller til dig der bruger briller

Når du er ude at nyde solskinsvejret, beskytter du helt sikkert din hud mod solens UV-stråler med solcreme, men beskytter du også dine øjne? At bruge solbriller handler ikke kun om stil og trends. Det har lige så meget at gøre med livsstil. Hos Farstad Optik hjælper vi dig med at varetage både image og øjensundhed.

Dine øjne har brug for beskyttelse mod solen året rundt. Derfor kan det være både trendy og fornuftigt at have forskellige typer af solbriller, som dækker forskellige situationer. Solbrillerne skal ikke bare sidde godt, du skal også se stilfuld ud, for ikke at glemme det vigtigste: Du skal se godt - også som brillebærer. 
Tom Ford solbriller

Solbriller med styrke

Hos os finder du et stort udvalg af designersolbriller, som vi selv håndplukker. De fleste af disse, kan du få tilpasset med din styrke i glasset. Du kan få både enkeltstyrke- og flerstyrkeglas i solbrillerne. Det mest væsentlige er dog, at solbrillerne beskytter øjnene mod de farlige UV-stråler.

Har du smarte solbriller med styrke, er chancen større for, at du benytter dem, når solen skinner. Der er simpelthen ingen grund til at lade være: De ser ud som helt almindelige solbriller, de er komfortable at bære, øjnene kan slappe af, og du som bruger briller ser godt (ud) i solskinnet hele året rundt!

Solbriller og ansigtsform

Udvalget af solbriller med styrke eller uden styrke fra kendte brands er stort! Derfor er det godt at vide, at du hos Farstad Optik kan få hjælp af vores kompetente team med at finde den rigtige model til din ansigtsform.

Samtidig vil de sørge for, at solbrillen passer til din livsstil. Cykler du for eksempel på vej til arbejde, har du brug for en solbrille, som beskytter mod lys fra siden. Hvis du kan lide krævende sportsaktiviteter, bør du vælge en solbrille med ekstra stærke glas. Skal solbrillerne først og fremmest bruges til by og strand, er de bare at vælge og vrage mellem moderigtige former og brands.

4 tips til solbriller

1. Form og funktion
Sørg for, at solbrillerne beskytter dine øjne godt mod solens stråler fra siden og bagfra. Solbrillerne skal også passe til livsstil og aktivitetsniveau.

2. Solfaktor for øjnene
Solbriller beskytter dine øjne mod alt fra skarpt lys og UV-stråler, til grå stær og forkalkninger i øjet.

3. Trafiksikkerhed med solbriller
Har du tænkt på at blive en bedre og mere sikker bilist i trafikbilledet ved at bære solbriller med styrke? Hvis du kører meget, er det en fordel med polaroid solbriller, der fjerner genskin fra blanke overflader.

4. Solbriller med styrke til børn
Børns øjne er følsomme og bør beskyttes. Tag børnene med til Farstad Optik for god råd og vejledning - også i børnehøjde. Hvis dit barn er fuldtidsbrillebruger, bør dit barn bære et par solbriller med styrke.

Noget for Dig?