Veludviklede sportsbriller fra Rudy Project 

Rudy Project er en professionel og erfaren producent af sportsudstyr og kommer fra Italien. Brandet blev grundlagt i 1985 og er en af verdens førende indenfor design og produktion af sportsbriller.

Som brand kendetegnes Rudy Project som en frontløber indenfor særligt sportsbriller og sportshjelme af højeste tekniske kvaliteter. De fremstiller designprodukter, som er lavet specielt til sportens verden, hvor der ikke er plads til fejltagelser.

Kun ved at fokusere på kvalitet og alsidighed kan man skabe originale og tekniske løsninger, der lever op til de forskellige sportsdiscipliner og deres behov. Det er Rudy Project i den grad lykkedes med.

En central del af Rudy Projects DNA er at fokusere på udviklingen af højteknologiske sportsprodukter, hvor sikkerhed og komfort går hånd i hånd. Rudy Project distribueres til en lang række af lande verden over og er tilgængelig på alle kontinenter.

Rudy Project

Fokus på at optimere din præstation

Vi har udvalgt et par eksempler på, hvordan Rudy Project har fokus på at optimere din præstation. Det beviser deres innovative Vent Controller system, alsidige tilpasningsmuligheder og udskiftningssystem.

Med Vent Controller oplever du ikke mere dug på dine brilleglas - kun et krystalklart syn. Rudy Projects Vent Controller system er designet til at justere luftstrømmen for et reducere termisk stød og forhindre dug. Sådan sikres du perfekt udsyn og behagelig ventilation, som billedet ovenfor illustrerer.

Det er sjældent set, at en sportsbrille har så justerbar næsepude og brillestænger som dem fra Rudy Project. Den bløde justerbare næsepude giver en enestående pasform til enhver ansigtsform. Dette system gør det også muligt at justere brillens højde og deres afstand fra ansigtet for at forhindre dug. Justerbare brillestænger sikrer en helt tilpasset pasform og et perfekt greb. Giv dem blot et let tryk for justering.

Med Rudy Projects hurtige udskiftningssystem kan du skifte dine glas på et øjeblik. Det gør det muligt at vælge den størrelse og type af linser, der passer dig bedst. Desuden sikrer det perfekt lysstyring, fordi du nemt kan montere eller udskifte linserne efter dine krav.

Rudy Project solbriller

Noget for Dig?