Samvittighedsfuld plastic bank partner

Plastik hører hverken til i dine briller eller i havet, så derfor er Prego stolt plastic bank partner. Det betyder, at du kun finder bæredygtige solbriller og bæredygtige bluelight briller hos Prego. Som international virksomhed føler de, at det er deres ansvar også at passe på miljøet og vores klode.

Prego

Organisationen Plastic Bank er med til at sikre en mere bæredygtig omstilling ved at indsamle plastik, inden det ender i verdenshavene. Når du køber Prego solbriller eller bluelight briller hos os, så støtter du også dette projekt.

Helt konkret samler Prego 4 kg plastik ind pr. brille, som de sælger. Det svarer til 200 halvliters plastikflasker, som verdenshavene slipper for at skulle bruge flere hundrede år på at nedbryde. 

Foruden det miljømæssige hensyn, er Prego som plastic bank partner også med til at gøre en forskel socialt. De mennesker som indsamler plastikken er nemlig lokale. De får et meningsfyldt arbejde, som kan være en hjælp til selvhjælp. På den måde hjælper Prego både vores planet og vores medmennesker.

Ved køb af Prego bluelight briller eller Prego solbriller hos Farstad Optik, er du derfor med til at gøre en stor forskel både for miljøet og mennesker med ringere levevilkår. 

bæredygtige solbriller

   

Noget for Dig?