Robuste sportsbriller fra Oakley

Brug dine Oakley sportsbriller, når du cykler, spiller golf, står på ski, eller bare når du ønsker at se godt ud. De er tiltænkt aktive mennesker, men kan bruges af alle med hang til flotte solbriller.

Oakley sportsbriller

Sportsbriller fra Oakley findes i flere modeller og faconer, så du let kan finde en, der passer godt til dig og dit syn. De er særligt udviklet til aktive mennesker. Derfor er de designet med henblik på at yde den bedste beskyttelse af dine øjne, og de har samtidig et moderigtigt og trendy look. 

De polariserede sportsbriller gør dig i stand til at se bedre selv i kraftigt sollys. Særlig når der forekommer reflekterende lys fra fx vand, kan det være svært at se ordentligt uden gode sportsbriller.

De skal også beskytte dine øjne mod solens skadelige UV-stråler. For at give dig den bedste beskyttelse har Oakley solbriller UV400-certificeret beskyttelse. Sådan blokerer de for solens UV-stråling, så risikoen for fx grå stær reduceres og andre ubehagelige øjensygdomme.

Oakley solbriller

 Oakleys enestående teknologi

Almindelige solbriller har til formål at blokere solens stråler, hvilket gør, at du kan ”se mindre”. Oakleys avancerede linser gør mere end det – de forbedrer faktisk dit syn. På den måde gør de dig i stand til at se detaljer, dybder og kontraster, som du ikke kunne se med det blotte øje.

Mange års forsknings- og udviklingsarbejde har afdækket de bølgelængder og farver, som er nødvendige for at skabe den bedst mulige kontrast i forskellige omgivelser. Oakleys sportsbriller gør, at du lettere kan opfatte ujævnheder og forhindringer på din vej, og dermed kan reagere hurtigere. Det er utroligt praktisk og funktionelt, når du er i bevægelse.

Alle sportsbriller fra Oakley giver krystalklart syn uden optisk forvrængning. De mindsker risikoen for hovedpine, da du ikke skal løbe eller cykle og knibe øjnene sammen, og så beskytter naturligvis øjet 100% mod solens UV-stråler. Derudover yder alle Oakleys sportsbriller suveræn Impact Protection, hvilket betyder, at de effektivt beskytter øjet mod flyvende objekter, og ikke splintrer eller på anden vis tillader sten, grene eller lignende at nå ind til selve øjet.

Noget for Dig?