Out Of er et italiensk sportsbrille-firma grundlagt af to brødre - En fysiker og en produktdesigner. Deres mission er at skabe produkter, der gennem innovation giver udendørs sportsentusiaster mulighed for at opnå deres bedste resultater og altid forfølge principperne om miljømæssig og social bæredygtighed. 

Sportsbrillerne er unisex og generelt set bare top cool. De er produceret med den letteste sportsramme i verden og har en elektronisk linse, der tilpasser sig omgivende lys på blot 0,09 sekunder. Designet af sportsbrillen er kantet og super let; Med kulfiberblandede polyamidstel og linser fra Zeiss, SK-X optiske løsninger og Out Ofs egen elektroniske batterifri sollinse. 

 

Ny udvikling af glassene

IRID glas fra Out Of er farveskiftende og har det bedste optiske filter, der skifter på under et sekund. 2. generation af glassene har vinder af Silmo d'Or 2022. Helt ubevidst for brugere, skifter den mellem let solfilter, der kan bruges i skygge, inde i skoven eller når du cykler igennem en tunnel, til fuld solbeskyttelse når du cykler eller løber ude og bliver ramt af solens stråler. Man bemærker ikke skiftet, da det sker på under et sekund, hvilken giver en god synskomfort.

Noget for Dig?