Solbriller og sport

Måske dit vigtigste sportsudstyr..?

Sportsbriller med og uden styrke

Så du kan koncentrere sig om at yde dit optimale.

I dag er solbrilleproducenterne så langt fremme, at de tager højde for den enkelte sportsgren, når de designer deres sportsbriller.

Hvis man f.eks. løber meget, kan man få gode løbebriller, dvs. solbriller specielt designet til løb, der sidder ekstra godt fast, og som har små ventilationskanaler, så brillerne ikke dugger til.

På samme måde kan man få golf solbriller, der er gode til kontraster, når man som golfspiller har brug for både at kunne fokusere på bolden og horisonten. Disse golfbriller er samtidig så lukkede, at man ikke får sand i øjnene, når man slår golfbolden af sted. Et specielt design du ikke finder i de helt billige modeller.

Hos Farstad Optik i Silkeborg, forhandler vi de bedste mærker inden for cykelbriller, cykelsolbriller, skisolbriller, løbesolbriller, squashbriller m.v. Kig forbi vores butik, og lad os hjæpe dig med at finde de optimale sportsbriller. Vi har et godt udvalg fra bl.a. Oakley, Adidas og WileyX. Med et par kvalitets skibriller eller cykelbriller med styrke, er dit udstyr helt i top.

Køb lige præcis den briller der matcher dit behov. Vi har konkurrencedygtige priser, og naturligvis løbende gode tilbud og udsalg, til glæde for dig, der ikke går på kompromis med kvaliteten på sports solbriller, både med og uden styrke.

DOWNLOAD FOLDER