Solbriller til sport hos Farstad Optik i Silkeborg

Det kan være svært at dyrke sport i solen, hvis du ikke har de rette solbriller. Helt almindelige solbriller er ikke optimale, da de let falder af under sport, og du skal derfor bruger særligt udviklede solbriller til sport. Hos Farstad Optik kan du finde dine nye solbriller til sport, så du frit kan dyrke sport om sommeren uden at få sol i øjnene. Det er en super god løsning, hvis du dyrker meget sport uden for og gerne vil have et optimalt syn undervejs.

Sportsbriller med og uden styrke

Vælg de rette solbriller til sport

Der er forskel på sport og derfor er der selvfølgelig også forskel på, hvilke solbriller der passer bedst til. Her er en liste over forskellige sportsgrene, og hvilke solbriller der passer bedst dertil.

  1. Løb: Her bør dine solbriller slutte tæt til, så de ikke falder ned, mens du løber; dog ikke så tæt at de stopper ventilationen og bliver duggede til.
  2. Cykling: Her er det oplagt at anskaffe sig solbriller med udskiftende glas, da du ofte cykler i skiftende vejr. Den optimale farve på glasset afhænger nemlig af vejret.
  3. Vandsport: Her er det oplagt at vælge solbriller med polariserede glas, så genskinnet fra vandoverfladen ikke generer.

DOWNLOAD FOLDER