Køb billige solbriller med styrke

Solbriller med styrke hos Farstad Optik i Silkeborg

Bliv klar til sommeren med et sæt solbriller med styrke fra Farstad Optik. Hvis du bruger briller til dagligt og ikke kontaktlinser, kan det være svært at finde et sæt solbriller. Du er nemlig nødt til at finde solbriller med styrke, så du stadig kan se, selvom du ikke har dine briller på. Du kan heldigvis finde et bredt udvalg af solbriller med styrke hos Farstad Optik i Silkeborg, så du ikke skal nøjes og også kan vælge blandt mange forskellige stiltyper. Du kan derfor altid finde det perfekte sæt solbriller, som passer til din stil og er behagelige at have på.

Solbriller med styrke og de mange glastyper

Når du skal finde det rette sæt solbriller med styrke til dig, er det vigtigt, at du overvejer glastypen. Det har nemlig stor betydning for, hvor behagelige og flotte dine solbriller bliver for dig. Her er der nogle forskellige glastyper, som du kan overveje, når du er på udkig efter nye solbriller.

  1. Fotokromiskglas: Med denne glastyper går glasset fra at være gennemsigtigt til at være mørkt. Mørket forstærkes alt efter, hvor meget sol der er, hvilket betyder at solbrillen fungerer som en almindelig brille, når solen ikke er fremme. Det er derfor enormt smart, hvis du foretager en del lysskiftende aktiviteter og ikke vil skifte mellem dine almindelige briller og solbriller hele tiden.
  2. Polaroidglas: Dette er et super smart solbrilleglas, fordi det mindsker genafspejlinger. Det vil sige, at når solen normalt reflekteres i glasset, så bliver det ikke et problem med dette glas. Det er et oplagt valg, hvis du ofte generes af refleksioner under kørsel eller lignende, hvor synet skal være tiptop.
  3. brilleglas i forskellige farver: Du kan vælge blandt mange forskellige glas farver, når du skal have solbriller med styrke. Det er en fordel, hvis du foretrækker enten varme eller kolde farver til at skygge for øjnene.

DOWNLOAD BROCHURE