Solbriller

Det er højeste mode at beskytte øjnene med solbriller

Køb solbriller hos Farsted i SIlkeborg

Det kan både være ren mode, men det kan også være et stykke højteknologi, med helt specifikke egenskaber, til f.eks. sport eller bilkørsel.

Som regel går tingene jo op i en højere enhed, så brillerne både opfylder kravene til et godt solsikkert syn, og samtidigt ser ”hammergodt” ud. Solbrillemoden har sin helt egen stil. Er du til de cool, fede, sjove, runde og smarte design? Eller til de mere eksklusive og trendy, der udstråler ren luksus. Hos Farstad Optik, stiler vi efter at være det bedste valg i Silkeborg, for dig der skal købe nye solbriller, både med og uden styrke.

 

HVORFOR SOLBRILLER?

BLÆNDING
Blænding medfører nedsat synsskarphed, og kan desuden give hovedpine eller en brændende fornemmelse i øjnene.

POLAROIDGLAS
Solbriller med polaroidglas består af en tynd film midt i glasset fjerner blændende, vandrette reflekser fra eksempelvis våde vejbaner og vandoverflader.

KONTRASTFORØGENDE GLAS
Glasset dæmper den blå del af lyset. Det giver et klart og behageligt syn, hvor kontrasterne træder tydeligt frem. Gode til bl.a. bilkørsel og skiløb. Her fejler de helt billige modeller ofte uanset om det er solbriller til mænd eller dame.

UV-STRÅLING
Køb solbriller uden styrke der også beskytter mod solens ultraviolette stråler. De er skadelige i større mængder, og kan fremprovokere øjensygdomme som grå stær og årehindebetændelse. UV-strålingen er stor f.eks. på stranden, hvor det hvide sand og vandet reflekterer solens stråler. Eller i sne, der kan reflektere lyset med helt op til 80 %. Det er ikke alle billige solbrille modeller der har optimal UV-beskyttelse. Vi har dog fede kvalitets solbriller med den bedste teknologi til dig. og du kan læse mere om hvordan du beskytter dine øjne her.

HVILKE SOLBRILLER SKAL MAN VÆLGE?

Der findes mange typer glas til solbriller, og det kan være være svært at overskue hvilke der passer til dig. Derfor får du herunder et overblik over vores solbrille sortiment:

SPEJLGLAS
Den spejlende effekt kaster lyset tilbage. Glasset er meget populært i forbindelse med sport.

FARVESKIFTENDE GLAS
Glasset skifter automatisk farve efter lyset. Når UV-strålingen øges, bliver glasset mørkere, mens det bliver lysere, når UV-strålingen reduceres.

TONEDE GLAS
Glas i moderne solbriller kan være tonet fra 30 % op til over 80 %. Det afhænger af brugen. Solbriller med over 80 % er velegnede til f.eks. ski og sejlsport, hvor UV-strålingen er meget stor.

Lad os hjælpe dig med at vælge det rigtige glas til dine solbriller til dame eller mænd – til den rigtige pris.

Kig forbi din brilleforretning i Silkeborg. Vi forhandler alle de kendte mærker, både i solbriller til mænd og i flotte dame modeller. Vi har byens bedste priser, og afholder derudover løbende udsalg med rigtig gode tilbud. I vores udvalg finder du runde, store, små, fede og seje solbriller fra trendy mærker og i de nyeste farver til sæsonen.