Få synstræning hos Farstad Optik i Silkeborg

Synstræning handler om at hjælpe og træne øjnene til at arbejde sammen. Det er altså en metode til at sikre, at samsynet fungerer, som det skal. Hvis du har problemer med samsynet, kan kontaktlinser og briller ikke alene hjælpe med at løse problemet og derfor er det her nødvendigt med synstræning, hvis alt skal fungere optimalt. Hvis du har problemer med samsynet, vil du ofte opleve symptomer som hovedpine, læse- og koncentrationsvanskeligheder og problemer med at fokusere. Det er derfor noget, du bør være opmærksom på, så du kan få den rette synstræning og derved løse problemet.

Hos Farstad Optik i Silkeborg har vi stor viden og erfaring med synstræning, og kan derfor altid hjælpe dig, hvis det er noget du vil lære mere om. Du er derfor også altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller overvejer om synstræning er noget, som du har brug for.

Hvordan foregår synstræning egentlig?

Det er ikke alle, som har lige stort kendskab til synstræning. Derfor kan det også være svært at vide, hvordan det egentlig foregår eller om det er noget, man selv har brug for. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt du skal have synstræning, men har mistanke til det, så kan du få det undersøgt ved en synsprøve. På den måde kan din optiker vurdere, om det er synstræning, der er behov for.

Har du behov for synstræning, så forløber det sig således, at du både skal dyrke øvelser hjemme og hos din optiker. Du skal bruge omtrent 15-30 minutter på træningen om dagen, når du er under forløbet. Det plejer dog at have en meget hurtig effekt, hvilket betyder, at du ikke skal være under træningen i alt for lange perioder. Din udvikling bliver naturligvis kontrolleret hos optikeren, så de kan vurdere, hvornår træningen bør afsluttes og dit syn er godt igen.

DOWNLOAD VORES FOLDER OM SYNSTRÆNING