Synsprøve Silkeborg – Få sikkerhed for et godt syn hos Farstad Optik

Professionel synsprøve i SilkeborgGratis synsprøve i Silkeborg

SYNSPRØVE – HVORDAN?

En almindelig synsprøve udføres ved hjælp af bogstavstavler og en såkaldt phoroptor, der egentlig bare er en ”kæmpebrille” med mange brilleglas. Synsprøven består af op til 21 test, der kan afsløre eventuelle synsfejl, og efter behov kan der foretages yderligere individuelle prøver. Vores synsprøver kan omfatte en måling af øjets optiske system, så vi kan konstatere, om der f.eks. er fokuseringsbesvær, bygningsfejl og samsynsproblemer. Derudover kan øjenmusklernes funktion testes, og endelig kan en synsprøve omfatte test af f.eks. farvesyn, dybdesyn og stereosyn. Alt dette får du gratis i vores forretning i Silkeborg.

I særlige tilfælde kan der være behov for en grundig undersøgelse af hornhinden og en måling af trykket i øjet. Er der problemer, som vi ikke kan løse, henviser vi til øjenlægen.

Som en vigtig del af synsprøven vil vi stille dig en række spørgsmål om arbejdsmiljø, læsevaner, øjenproblemer, hovedpine o.l., og ud fra prøveresultater og svar vil du få et forslag til løsning af eventuelle synsproblemer. Løsningen kan f.eks. være synstræning, kontaktlinser eller briller, som du naturligvis får til gode priser hos os og vi har alt fra billige til dyrere løsninger.

En synsprøve varer ca. en halv time.
Bestil din tid her på nettet til en gratis synsprøve i Silkeborg klik her.