Synsfeltscreening hos Farstad Optik i Silkeborg

Synsfeltscreening handler om at undersøge om, der er blinde pletter på din nethinde, hvilket fører til en senere behandling. Det er altså en ekstra kontrol, så du kan være sikker på, at dine øjne er sunde og raske og fungerer, som de skal. Du kan let få lavet en synsfeltscreening hos Farstad Optik i Silkeborg, hvor vi har stor viden og erfaring på området. Har du derfor spørgsmål omkring processen, eller ønsker du at få lavet en synsfeltscreening, er du altid mere end velkommen til at kontakte os. Du kan enten finde os i butikken i Silkeborg eller kontakte os over telefon eller mail.

Sådan forløber en synsfeltscreening sig

Hvis du aldrig har fået lavet en synsfeltscreening, kan det hurtigt virke en smule skræmmende. Der er dog intet skræmmende ved en synsfeltscreening, og her får du derfor et overblik over, hvordan processen egentlig forløber sig.

  • Synsfeltscreeningen foretages med et computerstyret måleinstrument.
  • Screeningen varer omtrent 15 minutter.
  • På skærmens inderside vil små lysprikker blive tændt, og alt du skal gøre her er at trykke på en knap, når du ser en lysprik.
  • Derefter kan der vurderes, om du har problemer med blinde pletter på nethinden.

Det er vigtigt at finde ud af om der er problemer, da det kan være opstarten på grøn stær, diabetes eller andre øjensygdomme.