Bliv undersøgt for synsfejl og øjensygdomme hos Farstad Optik i Silkeborg

Mange danskere bliver desværre på et tidspunkt i livet ramt af synsfejl eller øjensygdomme, og derfor er det vigtigt, at du er opmærksom på netop dette. Du kan altid blive undersøgt for øjensygdomme og synsfejl hos Farstad Optik i Silkeborg. Vi har stor erfaring og viden på området og kan derfor altid vurdere om, du har nogle øjensygdomme, som skal have videre behandling. Det er vigtigt, at få det tjekket op engang i mellem, så du kan komme hurtigst muligt i behandling, hvis der er problemer.

Forskellige typer af synsfejl og øjensygdomme

Der findes rigtig mange forskellige øjensygdomme og synsfejl. Nogle er mere alvorlige end andre, men derfor er det stadig vigtigt, at få det undersøgt, selv hvis det ikke tyder på noget alvorligt. Her er der en liste over nogle typer af øjensygdomme:

  1. Grøn stær. Grøn stær opstår som regel på grund af forhøjet tryk i øjet. Mange opdager blandt andet Grøn stær, fordi de oplever smerter i tindingen eller støder ind i ting.
  2. Grå stær. Grå stær medfører uskarpt og nedsat syn. Tidlige symptomer på dette kan være dobbelt syn, sløret syn eller tiltagende nærsynethed.
  3. AMD er en forkalkning på nethinden, som ofte opstår blandt ældre folk. Symptomer kan være ændringer i farvesyning, forvridninger eller uklarheder.