Find din stil hos Farstad Optik i Silkeborg

Når du skal på udkig efter et nyt sæt briller, så er det ikke kun vigtigt, at de giver dig et bedre syn, men også at de er smarte at gå med. Især hvis du bruger briller dagligt, betyder det noget, at du føler dig godt tilpas i dem, og at de er en flot tilføjelse til din stil. Det kan dog være svært at vide, hvad din stil er, hvis du ikke har meget erfaring med briller. Du kan let finde din stil hos Farstad Optik i Silkeborg, hvor vi har et bredt udvalg af forskellige brilledesigns. Med det store udvalg af briller kan du derfor altid finde et sæt, som passer godt til dig og kan virke som en flot tilføjelse til dit outfit.

Find din stil ved at vælge den rette farvenuance

Når du skal finde et par flotte briller, som passer til din stil, så betyder farven rigtig meget. Der er stor forskel på folks hudtyper, hvilket også betyder, at der er forskel på, hvilke farvenuancer der passer til dig. Farven kan nemlig have rigtig meget med din hudnuance at gøre. Her har du derfor en lille farveguide, som kan hjælpe dig på vej, hvis du ikke ved, hvilke farver der passer til din hud.

  1. Lys hud og lyst hår: Her er det oplagt at vælge neutrale og naturlige farver. En helt sort brille kan hurtigt fremkomme hård mod huden, og vil derfor ikke være den bedste løsning.
  2. Lys hud og rødt hår: Du kan vælge at fremhæve dit flotte røde hår med rødlige og brune farvenuancer til dine briller. Blåt og grønt er også et godt valg.
  3. Mærk hudtone: Har du en mørkere hudtone er farver som sort et godt valg, da de går godt i kontrast med hudfarven.
  4. Helt mørk hud: Hvis din hud er helt mørk, så er stærke farver og pasteller en god løsning.