Designerbriller hos Farstad Optik i Silkeborg

Når du skal vælge det rette sæt briller, så er designet enormt vigtigt. Hos Farstad Optik finder du et bredt sortiment af forskellige designerbriller, som kan være med til at gøre en forskel for dig. Når du vælger et sæt designerbriller hos os, kan du altid være sikker på at få god stil og kvalitet. Du får derfor en kombination, som er med til at skabe den perfekte brille. Du kan se de brands vi holder inde med på vores hjemmesiden eller tage en tur ned i butikken i Silkeborg, hvor du kan se udvalget af designerbriller.

Danske designerbriller

Hvis du er på udkig efter et sæt designerbriller, så kan du med fordel kigge blandt de mange danske designerbriller, som kan findes hos Farstad Optik. Vi sætter nemlig stor pris på dansk design og kvalitet, og har derfor et bredt udvalg af danske brands. Du kan derfor let finde et par danske designerbriller i vores butik, hvis du også går op i dansk kvalitet og design. Her er en liste over nogle af de danske brands vi arbejder med.

  1. Thomsen Eyewear. Hos Thomsen Eyewear er der stort fokus på at mikse det originale med det nye og moderne. På den måde får du et sæt smarte briller, som tager alt det bedste fra originalt brilledesign, samtidig med at de tilføjer alt det bedste fra nye modetrends.
  2. Freye er et dansk brand, som skaber briller med fokus på skandinavisk lethed og renhed. Desuden, tilføjer de også unikke farver og innovative detaljer, som er med til at gøre deres designerbriller til noget helt særligt.
  3. Frands Jensen. Frands Jensen er endnu et dansk brand, som har fokus på mode og kvalitet. Her kan du være sikker på at få et sæt lækre briller, som også er behagelige at gå med.