Dansk design briller hos Farstad Optik i Silkeborg

Hvis du skal bruge briller til dagligt, så er det vigtigt at finde det helt rette sæt, så du altid kan føle dig godt tilpas i dem. Her spiller design og kvalitet en rigtig stor rolle, hvis de skal være både smarte og behagelige at gå med. Sætter du pris på lækkert dansk design, så kan du let finde dit nye sæt briller inde hos Farstad Optik i Silkeborg. Vi har et bredt sortiment af dansk design briller, som du kan vælge i mellem. Du vil derfor let kunne finde et par, som passer godt til dig og din stil.

I Fleye´s design tages der udgangspunkt i en vedvarende øgning efter skandinavisk renhed, lethed og funktionalitet i brilledesignet, kombineret med innovative detaljer og en unik farvesammensætning. Samtidig vægtes nysgerrighed,
entusiasme og ikke mindst humor højt i eksponeringen af FLEYEs briller. Se mere på www.fleye.dk

 

Dansk design briller af god kvalitet

Hos Farstad Optik værner vi om dansk kvalitet og mode, og vi tilbyder derfor nogle rigtig gode dansk design briller. Vi sælger udelukkende briller med fokus på god kvalitet og stil, og du kan derfor altid regne med de brands, som designer vores briller. Her er der to danske designer brands, som du kan finde inde i vores butik.

  1. Fleye er et dansk mærke, som tager udgangspunkt i den skandinaviske stil. De har for eksempel stort fokus på renhed, lethed og funktionalitet. Disse egenskaber kombinerer de med en unik farvesammensætning og innovative detaljer. Du kan derfor være sikker på at få en brille med høj funktionalitet og et lækkert design. Det er derfor en rigtig god løsning, hvis du gerne vil have et sæt briller, som både pynter og fungerer godt.
  2. Thomsen Eyewear. Thomsen Eyewear er et dansk mærke, som er særligt kendt for at blande et moderne udtryk med originalt brilledesign. Derudover, bruges der lette og stabile materialer, som er med til at øge komforten af din brille. Du får derfor en smart og stilfuld brille, som er behagelig at gå med.

 

Thomsen Eyewear er kendt for at blande det originale med det moderne look og et godt stel-design fremkommer når form, farver og materialevalg skaber en helt særlig udtryksfuld stemning. Lette og stabile materialer som rustfrit stål og titanium er ofte brugt i designs fra Thomsen Eyewear. Se mere på www.thomseneyewear.dk