Brillestel hos Farstad Optik i Silkeborg

Brillestel har rigtig stor betydning, når du skal finde det rette sæt briller. Briller behøver nemlig ikke udelukkende have den funktion, at de forbedre dit syn, men kan også være flot som accessories til ansigtet. Det er derfor en god idé at bruge lidt tid på at finde det helt rette brillestel til dine briller, så du får et par flotte briller, som passer godt til din stil. Hos Farstad Optik i Silkeborg kan du vælge blandt en række forskellige stel, så du kan finde det, som passer bedst til dig.

Køb brillestel i Silkeborg

Vælg den rette form af brillestel

Hvis du gerne vil have, at dine briller fungerer som en del af dit outfit, så er det vigtigt, at du finder den rette form af brillestel til dit ansigt. Der findes rigtig mange forskellige former, når det kommer til briller, og det er forskelligt fra person til person, hvad der passer bedst. Her er der derfor en lille formguide, som du kan bruge, hvis du er i tvivl om, hvad der passer bedst til dig.

  1. Rundt ansigt: Har du et meget rundt ansigt, så er briller med cateye eller lidt højde en god måde at skabe længde i ansigtet. Det er en god idé at undgå runde eller kantede briller, hvis du ikke vil have, at dit ansigt fremstår rundere.
  2. Firkantet ansigt: Her bør du undgå meget kantede briller og i stedet gå efter ovale briller eller briller med afrundede kanter. På den måde skaber du et blødere udtryk.
  3. Ovalt ansigt. Denne ansigtsform er nem at have med at gøre, da næsten alle brilleformer passer godt. Du kan med fordel finde et sæt briller, der flugter med øjenbryn og kindben.
  4. Langt ansigt: Til et langt ansigt er det især klædeligt med briller med bredde, hvor stængerne sidder lavt.
  5. Hjerteformet ansigt: Med et hjerteformet ansigt er lavt siddende briller med tyngde et godt valg, da det vejer op for en bred pande.

For flere briller – tjek vores udvalg.