Brilleglas hos Farstad Optik i Silkeborg

Nå du skal købe nye briller, så er det vigtigt at finde et brilleglas, som passer godt til dig og din styrke. Brilleglasset har stor betydning for, hvor godt brillerne fungerer for dig. Det betyder også en stor del for din komfort, når du går med brillerne, hvilket især er vigtigt, hvis du bruger briller til dagligt. Hos Farstad Optik hjælper vi dig gerne med at finde det brilleglas, som bedst opfylder dine behov, når du skal vælge briller.

Forskellige typer af brilleglas

Der findes forskellige typer af brilleglas. Det er vigtigt, at du kender forskellen, når du skal vælge briller, hvis de skal passe perfekt til dig. En af de ting, du skal tage stilling til, er for eksempel, om du vil have flerstyrkeglas eller enkeltglas:

  1. Flerstyrkeglas: Flerstyrkeglas passer til dig, hvis du har svært ved at se tydeligt både på afstand og helt tæt på. Det vil altså sige at glasset har flere styrker.
  2. Enkeltstyrkeglas: Med enkeltstyrkeglas får du et par briller, som kun har en enkelt styrke. De fungerer derfor kun til dig, hvis du enten er nærsynet eller langsynet. De er også et oplagt valg, hvis du blot skal bruge læse- eller kørebriller.