Billige briller i Silkeborg

Briller hos Farstad Optik i Silkeborg

Briller kan være en rigtig god løsning, hvis du har problemer med synet. Hvad end du skal bruge dem på deltid, eller blot har brug for dem, når du læser, så er det vigtigt, at du finder det rette sæt til dig. Der findes mange forskellige brilletyper, og du skal derfor vælge med omhu, hvis du skal finde det perfekte match. Hos Farstad Optik tilbyder vi et bredt udvalg af briller, så du altid kan finde et par, som passer godt til dig og dine behov.

Sådan finder du den rette farve til dine briller

Når du skal vælge briller, er det ikke kun komfort, som har betydning, men naturligvis også udseendet. De fleste af os vil nemlig gerne have et par briller, som ser smarte ud. Du kan for eksempel få briller i mange forskellige farver, og her kan det være en god idé at vælge en farve, som passer godt til netop din hudtype. Her er en lille farveguide til briller, som du kan bruge.

  1. Lyse hudtoner og lyst hår: Har du en lys hudtone og lyst hår, så er det en god idé at bruge mere naturlige farver. Det kan for eksempel være skildpadde, rav eller andre lyse og neutrale farver. En sort brille kan hurtigt virke hård mod den lyse hud.
  2. Lys hud og rødt hår: Har du lys hud med rødt hår, så er grønne og blå farver ofte et godt valg. Det kan også være et godt valg med røde og gyldne toner, da de er med til at fremhæve den røde farve i dit hår.
  3. Mørk hudtone og hår: Hvis du har en mørkere hudtone og mørkt hår, så kan du sagtens slippe afsted med mørkere farver. Her er en sort brille for eksempel et rigtig godt valg såvel som metalfarver.
  4. Helt mørk hud: Hvis du har en helt mørk hudfarve, så er kraftige farver og pasteller ofte et godt valg. De stærke farver skaber en flot kontrast til den dybe hudtone, mens en mere neutral og brunlig farve blot vil blende ind i hudfarven