Farstad Optik

Din lokale optiker i Silkeborg

Farstad Optik er ikke som alle andre optikere. Vi er det lokale alternativ og har en personlig og uafhængig profil, så vi også kan give dig personlig service.  

Vi sammensætter selv vort sortiment – men med prisfordelene fra vores medlemskab af Optikteam.

Vores hyggelige og indbydende butik ligger i hjertet af Silkeborg på Søndergade.

Hos Farstad Optik bliver du mødt af de samme ansigter hver gang. Vi er fire optikere og en butiksmedhjælper, der giver dig kyndig vejledning.

Vi er også engageret i det lokale liv og støtter Silkeborg IF, BSV og Silkeborg-Voel. Desuden er vi medlem af Dansk ErhvervsOptik, Jobbriller.dk og Erhverv Silkeborg Business.

Læsehest eller skærmtrold?

Hos Farstad Optik finder du et stort udvalg af mærkevarestel – også brands og modeller du ikke finder andre steder.

Vort store udvalg betyder også at vi kan finde en brille til dig. Uanset hvilken type briller du har brug for – skærmbriller, læsebriller eller kørebriller – kan vi hjælpe med at finde et par, der både giver dig optimalt syn og klæder dig.

Foretrækker du et par kontaktlinser, finder vi den rigtige slags – vi har kontaktlinser til både bygningsfejl, enkeltstyrke og flerstyrke.

Farstad Optik har også et stort udvalg af sportsbriller og solbriller – som du også kan få med styrke. Det rigtige par sportsbriller gør nemlig en stor forskel for komfort og din præstation.

Vi er også eksperter i børnebriller. Synet er vigtig for både indlæring og social trivsel, og derfor går vi meget op i dit barns syn. Hos Farstad Optik gør vi vores bedste for at dit barns oplevelser med briller og kontaktlinser bliver positive.

Den bedst tænkelige rådgivning til store og små

Vi arbejder for et godt tillidsforhold mellem kunde og butik. Den personlige kontakt giver os mulighed for at  tilbyde dig briller eller kontaktlinser, der giver dig optimalt syn.

Som uddannede optikere har vi en høj faglighed og sikrer at vores viden er opdateret gennem videreuddannelse og kurser.

Du får selvfølgelig også ærlige og konkurrencedygtige priser hos Farstad Optik – det synes vi er en del af god service.

Velkommen ind hos Farstad Optik – vi har tid til dig